Τα νέα των ακαδημιών μας

Ντούσαν Μπάγιεβιτς: Αν δεν γίνει, θα φύγουμε όλοι μαζί από εδώ Τους μεγάλους στόχους που έχει πλέον -σε όλα τα επίπεδα- η ΑΕΚ επιβεβαίωσαν οι Άκης Ζήκος και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μιλώντας για τις ακαδημίες και τον τρόπο οργάνωσής τους, αμφότεροι τόνισαν ότι δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο απ’ το να τροφοδοτήσουν άμεσα με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα. Μετά λοιπόν το πρώτο μεγάλο στοίχημα -τη
Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK Football Prints ανακοινώνουν πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ακαδημία Lido Soccer. Η συμφωνία αυτή αποτελεί την επισημοποίηση της πολύ καλής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα με το Lido Soccer, το οποίο έχει βάση το Ηράκλειο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ακ
Ακόμα κι αν κατά το κλισέ, οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αποτελούν σαφώς μέτρο σύγκρισης. Οταν δε, οι αριθμοί γίνονται ρεκόρ, πρώτον σπανιότατα πρόκειται περί τυχαίου γεγονότος και δεύτερον, δεν μπορούν παρά να καταγραφούν ως τουλάχιστον αξιομνημόνευτο επίτευγμα. Διότι, αλήθεια, πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι μια ομάδα παραμένει αήττητη επί 36 αγώνες;
Το τμήμα υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ανακοινώνει την συμφωνία με το ποδοσφαιρικό σωματείο F.C PONTOS ΜÜNCHEN που εδρεύει στο Μόναχο της Γερμανίας. Η διεύρενση των τμημάτων υποδομής και το ασπρόμαυρο δίκτυο συνεχίζεται και η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ αρχίζει να γίνεται έντονη και στο εξωτερικό με την συγκεκριμένη ακαδημία.
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη φετινή περίοδο είναι τα εξής: 1994-95: Εφηβικό, 1996-97: Παιδικό, 1998-99: Προπαιδικό, 2000-01: Τζούνιορ, 2002-03: Προτζούνιορ, 2004-05: Μπαμπίνι.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των «συνεργατών» της στο δίκτυο PAOK FOOTBALL PRINT.
Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης , διευθυντής του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την Καστοριά και τις εγκαταστάσεις όπου προπονείται ο ΚΡΟΝΟΣ .
Οι εγγραφές στην ακαδημία μας ξεκίνησαν απο τον Άυγουστο 2013 Τηλ. 00357-99217109
ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΟ - ΚΡΟΝΟΣ 0-13 (0-5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 2 ΤΟΣΚΟΣ 2 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 1 ΒΑΕΝΑΣ 1 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ 3 ΖΑΝΟΣ ΑΛ 4
Η AKΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 3-2 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 90.
Το παιδί της ακαδημίας ΚΡΟΝΟΣ, ο Κωνσταντίνος Σίμου υπέγραψε πρόσφατα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ . Ήταν μόλις 10 χρονών όταν έκανε τα πρώτα οργανωμένα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΚΡΟΝΟ και στα 12 υπέγραψε δελτίο αθλητικής ιδιότητας συμμετέχοντας στο παιδικό πρωτάθλημα αλλά και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΚΡΟΝΟΣ συνεργαζόμενη με την διεύθυνση των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την τελετή έναρξης της νέας εκπαιδευτικής και αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής .
Το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Κολοκυνθούς θα διεξαχθεί αγώνας για την πρώτη φάση του κυπέλλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καστοριάς.
Ο Κωνασταντίνος Σίμου ( Νταντής ) υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ . Είναι η πρώτος ποδοσφαιριστής της ακαδημίας ΚΡΟΝΟΣ που γίνεται επαγγελματίας. Αυτό το γεγονός είναι πρώτον για τον ίδιο μεγάλη επιτυχία και επίσης μεγάλη επιτυχία για την ομάδα που τον γέννησε.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας αγωνιστικής και εκπαιδευτικής περιόδου για την Ακαδημία ΚΡΟΝΟΣ.
ss ss ss